I Love Riccio degight milk volumizing daily mask 250ml – vyživujúca vlasová maska pre podporu a zanechanie objemu

29.90

Dodacia doba do 3 pracovných dní

Pridať do wishlistu
Pridať do wishlistu

Popis

Vlasová maska vyživuje vlasy, regeneruje ich a chráni pred dehydratáciou. Obsahuje hydrolyzovaný pšeničný proteín pre vyplnenie poškodených častí vlasov a zmes olej. Je vhodná aj pre jemnejšie vlasy  a pre všetky typy kučier a vĺn.

Aktívne látky:

  • pšeničný proteín: vyplní poškodenú štruktúru vlasov, dodá im pevnosť.
  • makadamiový olej: vlasy posilňuje, hydratuje a dodáva im lesk.
  • arganový olej: vyživuje a hydratuje vlasy.
  • jojobový olej: dodá vlasom oslnivý lesk.

Vyskúšaj pôsobenie prírodných látok, ktoré tvoje vlasy od korienkov vyživia, zregenerujú a naviac ochránia pred ďalším vysúšaním. Prípravok je vyrobený pre jemné vlasy s tendenciou vlniť sa alebo kučery, ktoré nie sú príliš hutné.

Použitie: Aplikujte na suché či vlhké vlasy pred umytím, nechajte pôsobiť 30-60 minút a následne opláchnite vodou a umyte ako obvykle.

Zloženie: Aqua (water), Myristyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopheryl Acetate, Polyquaternium-10, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Parfum (fragrance), Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Citric Acid, ci 19140, ci 28440, ci 16255, ci 73015

Ďalšie informácie

parametre produktov

, , ,

podľa typu vlasov

,

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “I Love Riccio degight milk volumizing daily mask 250ml – vyživujúca vlasová maska pre podporu a zanechanie objemu”
(0)